Werken bij Sarco

Sarco is een design-gedreven producent van kleding voor gezondheidszorg en bedrijven in diverse sectoren. Sinds zijn ontstaan uit de modebranche brengt Sarco collecties op de markt die een hoge functionaliteit koppelen aan een eigentijdse, modieuze look.

Bekijk onze bedrijfsfilm of surf voor meer informatie naar onze website

sarco.be

Sales

Sarco ontwerpt en produceert trendy professionele kleding voor gezondheidszorg en bedrijven in diverse sectoren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de Benelux. Sarco focust zich vooral op B-to-B relaties. Als accountmanager bij Sarco heb je een passie voor kleding en het product dat je verkoopt. Tijdens het kledingtraject begeleidt je de klant met al je expertise en creativiteit. Vanuit de site in Temse krijgt de accountmanager de nodige commerciële ondersteuning.

Product development

Het product development team van Sarco creëert en ontwikkelt nieuwe producten. Zowel onze eigen collecties of concepten specifiek op maat van de klant ontstaan in deze afdeling. Creativiteit en techniciteit gaan hier hand in hand.

Stalen atelier

In het stalen atelier van Sarco werkt een team van polyvalente stiksters het eerste prototype uit.

Operationele administratie

Vanuit onze operationele administratie sturen we logistiek en productie. Hier worden de klantorders geregistreerd, de grondstofbestellingen geplaatst, de productie gestuurd, de logistiek georganiseerd, enz…

Magazijn

Vanuit ons magazijn in Temse organiseren we de logistiek van grondstoffen en afgewerkte producten. Iedere week verzenden we grondstoffen naar onze productie-eenheid in Tunesië en iedere week ontvangen we afgewerkte producten. Dispatching organiseert de leveringen aan de klant.

Kwaliteitscontrole

Iedere week komt een grote partij afgewerkte kleding binnen van onze Tunesische productie-eenheid. Vooraleer deze kleding verzonden wordt naar klant gaat ze door een uitvoerige kwaliteitscontrole.